racuni

 

Urejeno knjigovodstvo

Pravno obvestilo

Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o podjetju Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., njegovem poslovanju in njegovih storitvah.
Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.racunovodkinja.com uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi v celoti strinja.

Pravno obvestilo spletnega mesta www.racunovodkinja.com

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na vstopno stran in vse podstrani spletnega mesta www.racunovodkinja.com. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na elektronskem naslovu www.racunovodkinja.com so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine podjetja Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., in z njo povezanih družb, katerih vsebine so vključene v www.racunovodkinja.com. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.racunovodkinja.com izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani www.racunovodkinja.com v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani www.racunovodkinja.com, so lahko reproducirana le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p.. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti uporabljen znak Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane. Spletno mesto www.racunovodkinja.com vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., ni odgovorno za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost podjetja Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na spletni strani www.racunovodkinja.com. Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate. Uporaba spletne strani www.racunovodkinja.com v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.racunovodkinja.com na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.racunovodkinja.com so informativne narave. Podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.racunovodkinja.com, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.racunovodkinja.com ali še sodeluje pri nadgradnjah in vzdrževanju, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnega mesta, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p. tudi ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije ali naprave, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.racunovodkinja.com, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., ni odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.racunovodkinja.com. Podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.racunovodkinja.com kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Varstvo osebnih podatkov

Ko brskate po spletni strani www.racunovodkinja.com, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste – zaradi korespondence, registracije na straneh, povpraševanja ali naročila na novice prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov in podobno. Podjetje Trgovina La Perla - vodenje poslovnih knjig in trgovina Dušanka Kramar s.p., jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.